Magnus Canis Niger

Nestje

Het V-nest is geboren op 7 september 2022

Bij ons ga je geen honden tegenkomen met een waslijst aan schoonheids- of gehoorzaamheidstitels. Voor ons is het veel belangrijker dat de honden gezond, stabiel, sociaal en lekker in hun vel zitten. We proberen hen hierin te stimuleren door de interactie met de pensiongasten en door activiteiten zoals speuren.

We fokken wel met stamboom van sint hubertus en dit om de afstamming van de honden te weten. We vinden dit nodig om te kunnen achterhalen hoe dicht of hoe ver de toekomstige vader van onze pups familie is van onze teef. Wij doen ook niet aan lijnteelt en zeker niet aan inteelt.

Van elk geplande nest blijft er minimum 1 ten huize MCN. Er wordt geen nest gepland als we niet van plan zijn er 1tje aan te houden. Hierdoor wordt ons huis maar om de 3 à 4 jaar op stelten gezet door een nest beauceron pups.

naam foto
naam foto
naam foto

Wie zijn wij ?

Wij, Andy De Mol en Katleen Sucaet zijn samen met onze honden de drijvende krachten achter Magnus Canis Niger.

Het professioneel bezig zijn met honden startte met het fokken van ons eerste nestje beaucerons. Enkele jaren later is er de opvang bij gekomen en hieruit zijn de andere activiteiten met honden gegroeid.

We proberen bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen binnen de hondenwereld door deel te nemen aan verschillende workshops, lezingen of seminars met of over honden.

Contact gegevens

Magnus Canis Niger Andy De Mol

adres: Meersstraat 9b 9270 Laarne

telefoon nummer: 0477 74 72 45

e-mail: sucaetdemol@live.be