Ontdek ons aanbod!

Ons aanbod

Ontdek ons aanbod!

Ons aanbod
Product 1

Over ons

Wie zijn wij?

Welkom bij Steenbakkerij Hove, de specialist in artisanale gevelstenen voor renovatie van gebouwen. Onze stenen worden gebakken in een traditionele Belgische ringoven en is sinds 1946 in familiebezit. Door de ambachtelijke productiemethoden zijn geen twee stenen identiek en worden ze gekleurd door de natuurlijke menging van grondstoffen.

Onze stenen

Onze stenen worden gekenmerkt door hun authentieke uitstraling en hoge kwaliteit. Ze zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en passen perfect bij historische en landelijke gebouwen. De productie is beperkt tot ±800.000 stenen per jaar en verloopt volledig manueel, inclusief het sorteren. Baktemperatuur is 1080°C met steenkool als enige brandstof.

Onze producten

Steenbakkerij Hove is een bedrijf dat al jaren garant staat voor kwalitatieve en duurzame producten. Of het nu gaat om gevelstenen of andere producten, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Klik gerust op de knop hier beneden en ontdek ons volledige aanbod.

Product 2

Contacteer ons

contact-img