Gevelrenovatie +


De drie belangrijkste aspecten bij een gevelrenovatie uitgevoerd door NRGY-Solutions zijn isolatiewaterafstotend maken en ventilatie. Deze drie zijn zeer sterk met elkaar verbonden: een gevel moet vochtvrij zijn om te kunnen isoleren en latere problemen te voorkomen. Als je isoleert is het nog belangrijker om goed te ventileren en zo een gezond binnenklimaat te creëren.

NRGY-Solutions is hierdoor dé geschikte partner voor totaalprojecten op maat.

Ventilatie





Isolatie




Impregneren




Gevelafwerking




vochtexpertise

Zoekt u een betrouwbare, deskundige vochtbestrijder? NRGY-Solutions analyseert uitgebreid de oorzaken van uw vochtproblemen, en stelt gegarandeerde oplossingen voor. We pakken de vochtproblemen in huis grondig, correct en definitief aan. Voortaan leeft u in een gezonder huis, dat niet langer in waarde daalt.  

Kelderdichting




opstijgend vocht




Doorslaand vocht




Schimmel- en condensbestrijding




Projecten & advies

...

Gevelrenovatie

Correct advies op maat

Vochtexpertise

betrouwbaar en deskundig expert

Realisaties

Altijd en overal

Materiaal

Wat wij gebruiken

over ons bedrijf

  • Wat klanten zeggen over NRGY-Solutions

    Onze samenwerking met NRGY-Solutions verliep veel vlotter dan verwacht. Zij stemden hun planning af met de andere aannemers, en alle werken werden uitgevoerd binnen de afgesproken termijn.

  • Spuitkurk

    Kurk is van nature uit een bijzonder sterk isolatiemateriaal. Spuitkurk is een akoestisch isolerenddampopenwaterdicht en brandwerend multi-toepasbaar product. Het is 100% natuurlijk.

  • Gevelafwerking

    Als gevelbekleding zijn er heel wat mogelijkheden, zoals sierpleister of crepi, steenstrips, kaleien of spuitkurk, al dan niet geplaatst op een hoogwaardig isolatiesysteem. NRGY-Solutions kan ook uw bestaande gevel reinigen, zoals stoom-en/of chemisch reinigen, betonrot herstellen, hervoegen en waterafstotend maken/hydrofuge, tot het uitvoeren van volledige gevelrestauratie.

  • Gevelrestauratie

    Een stijlvolle afwerking van je gevel geeft karakter aan je woning. NRGY-Solutions geeft jouw thuis de uitstraling die bij jouw persoonlijkheid past.

Dave Verbeiren

Zaakvoerder

Senne Van den Bossche

Designer

.

...

Contacteer ons

Vul de vakjes beneden in.