Week 2

21/03/2022Vandaag had ik als eerste ding de blocnotes voor het café verder gesneden. Nadien heb ik speen in elkaar gezet en de gesneden blocnotes erin geplaatst. Als de doos vol was heb ik die toegeplakt en er een sticker op geplakt met de inhoud op.
22/03/2022Ik heb vandaag de resterende blocnotes van gisteren in dozen gedaan. Als dit klaar was heb ik papieren in aantallen van 50 afgewogen met een wegschaal, en deze op een stapel gelegd. Voor de rest van de dag heb ik blocnotes voor een universiteit gesneden en gestapeld op een pallet.
23/03/2022Ik ben dag de dag gestart in de winkel, daar heb ik vinyl afgehaald van een gesneden blad. Na dien heb ik het in stukjes geknipt voor op T-shirts te drukken. Als dit klaar was heb ik broeken aan een hanger gehangen, en de inventaris ervan opgeschreven. Als volgend heb ik de lift geleegd en voor het laatste deel van de dag heb achter de machine voor folders te vouwen gestaan, die folder heb ik aan één gebonden per honderd en die in de kar gelegd.
24/03/2022Vandaag heb ik papieren boekjes per één aan een ringetje bevestigd en die in een doos verpakt. Voor de laatste twee uurtjes ben ik folders gaan leveren bij b-post in Aalst, ik moest de folders van de karren in de auto verplaatsten naar de karren van b-post zelf.
25/03/2022Vandaag ben ik de dag begonnen met het afhalen van plastic bij een geborduurde pull. Hierna heb ik een kartonnen folder in twee gevouwen en op elkaar gestapeld. Nadien heb ik boekjes voor een leveringsbron gemaakt door het aan een karton te nieten en dan dat karton te vouwen in een boekje. Als laatste heb ik stapels menu’s vastgemaakt met een lint in die op een palet te stapelen.